ඔක්සිඩෙන්ටල් ඊඩ්න් බේරුවල සුඛෝපභෝගී හෝටල් පරිශ්රයේදී නත්තල් කේක් මිශ්ර කිරීමේ උත්සවයක් ඉකුත් නොවැම්බර් 01 දා පැවැත්විණි. ඔක්සිඩෙන්ටල් ඊඩ්න් හි විධායක සූපවේදියෙකු විසින් මෙහෙයවන අදක්ෂ සූපවේදී කණ්ඩායමක මූලිකත්වයෙන් මෙම නත්තල් කේක් මිශ්ර කිරීම සිදු විය.
මෙම උත්සවය අමතමින් බාර්සිලෝ හෝටල් සමූහයේ හි මැද පෙරදිග සහ APAC හි වාණිජ අධ්යක්ෂ මිගෙල් මටෙඕස් පවසා සිටියේ මෙම අවස්ථාව ඔවුන්ගේ ප්රජාවගේ විවිධ මූල එකමුතු වන විට සැබවින්ම අද්විතීය යමක් නිර්මාණය කිරීමට සමත් වනු ඇති බවයි. ශ්රී ලංකා බාර්සිලෝ හෝටල් සමූහයේ නවතම ආභරණය වන ඔක්සිඩෙන්ටල් ඊඩ්න් බේරුවල, පෙර හැඳින්වූයේ ඊඩ්න් රිසෝට් ඇන්ඩ් ස්පා ලෙසයි. එය බ්රවුන්ස් ආයෝජන සතු අතර ඔවුන්ගේ ඔක්සිඩෙන්ටල් සන්නාමය යටතේ ලෝක ප්රකට බාර්සිලෝ හෝටල් සමූහය විසින් කළමනාකරණය කරනු ලබයි.